Rommelmarkt & Oldtimertreffen 2 juni 2019

De Rommelmarkt in Galder, op de eerste zondag in juni, is uitgegroeid tot de 'gezelligste' rommelmarkt in de regio. Voor de 14e keer zal op de eerste zondag in juni in de straten van de dorpskern Galder een grote rommelmarkt gehouden worden van 09.00 tot 16.00 uur. Ook dit jaar zal de rommelmarkt gecombineerd worden met oldtimer-treffen. Meer info op: www.rommelmarktgalder.nl

Voor de rommelmarkt zal de Sint Jacobsstraat in zijn geheel worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De Korenbloem en de Bolderik zijn dan ook afgelopen. Deelnemers aan de rommelmarkt kunnen tot 08.30 uur vanaf café Wapen van Galder komen aanrijden over de Sint Jacobsstraat om zo de verkoopplaatsen/adressen te bereiken.


Voor de Galderseweg, de Ballemanseweg en de Bouwerij geldt, binnen de bebouwde kom, een parkeerverbod aan beide zijden van de weg. Buiten de bebouwde kom is parkeren op de rijbaan verboden; wel is parkeren (met 4 wielen) in de berm toegestaan.

 

Om deelnemers/bezoekers en verkeer gescheiden te houden worden er in de Sint Jacobsstraat, vanaf het Café Wapen van Galder tot aan de Korenbloem) geen ‘kraampjes’ weggezet. Die worden verplaatst naar o.a. het parkeerterrein van de Leeuwerik. Zo blijft het oldtimerterrein (t.h.v. Sint Jacobsstraat 8) bereikbaar vooralleen oldtimers. 


Om dezelfde reden mogen bewoners van de Galderseweg en Ballemanseweg, voor zover binnen de bebouwde kom gelegen, die willen gaan verkopen dat alleen doen op hun eigen grond. Trottoir en rijbaan mogen niet gebruikt c.q. geblokkeerd worden. Dat geldt ook voor de bewoners van de Sint Jacobsstraat vanaf Café Wapen van Galder tot aan het dorpshuis. Bewoners binnen de bebouwde kom worden / zijn ook middels huis-aan-huis verspreide flyers hieromtrent geïnformeerd.

Parkeerterrein gezocht

      

Rommelmarkt & Oltimertreffen

Galder 2 juni 2019


Parkeerterrein gezocht!Vorig jaar heeft de organisatie besloten het parkeren niet langer te organiseren vanwege een tekort aan vrijwilligers. De organisatie zoekt voor die dag inwoners of eigenaren die een perceel(tje) in eigen beheer beschikbaar willen stellen voor het parkeren van de auto’s van de bezoekers.


Als u besluit parkeren in eigen beheer uit te voeren, dan zijn uiteraard de verdiensten voor u. U kunt ook denken aan het inzetten van een vriendengroep of een vereniging die een financieel extraatje kan gebruiken. Gangbaar is € 2,00 per auto.


Het is voor ons als organisatie handig om te weten waar de parkeerterreinen liggen, zodat wij bezoekers hier naar verwijzen. Daarnaast kunnen wij u eventueel voorzien van borden. Heeft u mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met de organisatie via info@rommelmarktgalder.nl of rechtstreeks met Katja Jochems 06-30714195. 

3 juni 2018: Flyer Oldtimertreffen Maximaliseren
3 juni 2018: Rommelmarkt zoekt parkeergelegenheid en vrijwilligers Maximaliseren
4 juni 2017: 12e rommelmarkt in Galder ! Maximaliseren
zondag 7 juni 2015: 10 jaar rommelmarkt in Galder Maximaliseren
Rommelmarkt & Oldtimerdag Galder 3 juni 2012 Maximaliseren
Naar website Rommelmarkt
Facebookpagina

Informatie voor bewoners dorpskern Galder:

·    We verzoeken u auto’s niet op de stoep te parkeren zodat daar verkoopplaatsen gecreëerd  kunnen worden.

Bekijk rommelmarkt 2013 op You Tube.nl

klik op foto !

Thuis   |   Servicepunt   |   Galder-Strijbeek   |   Ondernemend   |   Natuur & Recreatie   |   Jeugd   |   Senioren   |   Dorpsraad