Afdeling Ulvenhout-Galder-Strijbeek


Vóór de herindeling hoorde Galder-Strijbeek net als Ulvenhout bij de gemeente Nieuw-Ginneken. Ook kerkelijk waren wij verbonden met Ulvenhout.

Door de herindeling zijn we “gescheiden”. Wij werden ingedeeld bij de gemeente Alphen-Chaam en Ulvenhout kwam bij Breda. Als Parochie bleven wij één; tot op de dag van vandaag voelen wij ons verbonden met Ulvenhout. Ook voor samenwerking met onze Zonnebloem gasten en de organisatie blijven we verbonden met Ulvenhout.

Marjes van Etten en Corry Amiabel hebben een plaats in het bestuur. Marjes is vice-voorzitter en Corry is ook bestuurslid, met als functie het (mede) organiseren van activiteiten.


Wat doet de Zonnebloem

De Zonnebloem laat mensen, voor wie het geen vanzelfsprekendheid is om persoonlijke contacten te maken, aan activiteiten in de maatschappij deelnemen en probeert ze uit hun eenzaamheid te halen. 

Hoe willen we dit bereiken? Met vrijwilligers die onze gasten thuis opzoeken voor een praatje, helpen bij activiteiten organiseren of als chauffeur willen functioneren bij uitstapjes. Alles draait om het welzijn van onze gasten en de inzet van vrijwilligers die onze gasten willen verwennen.

De Zonnebloem kleurt je leven. Dit geldt voor zowel de gasten als de vrijwilligers. Het geeft je een positieve boost, als je onze gasten een paar fijne uurtjes kunt geven en de mantelzorgers even kunt ontlasten.


Wij hebben altijd plaats voor nieuwe gasten en vrijwilligers. Onze activiteiten zijn heel divers en altijd (bijna) gratis. Voor een programma van onze activiteiten klik regelmatig op deze pagina van de website van Galder-Strijbeek. Ook hebben wij een eigen pagina bij de Zonnebloem.

Meer informatie secretariaat.zonnebloem.ugs@gmail.com of in Galder-Strijbeek: marjes@van-etten.eu, tel. 06-22820075, postadres: Staaiakker 5 Galder.


Via www.zonnebloem.nl

Thuis   |   Servicepunt   |   Galder-Strijbeek   |   Ondernemend   |   Natuur & Recreatie   |   Jeugd   |   Senioren   |   Dorpsraad