Bibliotheek Alphen Chaam / Galder

OFFICIELE OPENING VAN DE BIBLIOTHEEK IN CHAAM

ZONDAGMIDDAG 9 OKTOBER 14.00 – 17.00u

Na jaren van strijden om de bieb te behouden; na jaren van aanpassingen aan een steeds kleiner budget, dreigde de bieb alsnog verloren te gaan.

De redding is gelukkig gevonden door de Stichting Bibliotheek Alphen-Chaam, die gesteund door vele vrijwilligers er alles aan doet om de kwaliteit van de bieb te bewaken en een plaats te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

Die bieb is er voor u!

 De opening

Op zondagmiddag 9 oktober a.s. bent u vanaf 14.00u van harte uitgenodigd aan de Gilzeweg 12 in de ruimte van het SKAC. Om 14.30u zal wethouder Corry Janssen de bibliotheek officieel openen.

Dan is het tijd om het glas te heffen. Kinderen en volwassenen krijgen een feestelijk drankje aangeboden om samen te toasten op een voorziening waar we trots op zijn.

Tijdens deze zondagmiddag zijn er, zowel in de bibliotheek als in de ruimte van het SKAC, veel activiteiten gepland, zoals:                          

-       een poppenkast,

-       voorlezen voor kinderen,

-        er worden verschillende  korte filmpjes vertoond die gemaakt zijn n.a.v. thema’s van de Kinderboekenweek.

-        Bruna staat er met een stand en de 18 jarige Chaamse schrijfster Imke Geerts signeert haar boek, dat daar verkocht wordt.

-        er is een boekenbeurs

-        er is een kraam van de bibliotheek met informatie over de bibliotheek o.a. ledenwerving, een mogelijkheid om Vriend te worden van de bieb, de nieuwe boeken  zowel voor volwassenen als jeugd, en werving vrijwilligers.

Op de achtergrond is er live muziek te horen. 

Bent u er bij de 9 de? En brengt u iemand mee? Wij hopen het van harte!

Want: samen laten we de bieb draaien; samen zorgen we voor een bieb met kwaliteit en samen hebben we die plaats waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

Stiching Bibliotheek Alphen-Chaam
Hoe word ik lid !
Aanmelden
  
Thuis   |   Servicepunt   |   Galder-Strijbeek   |   Ondernemend   |   Natuur & Recreatie   |   Jeugd   |   Senioren   |   Dorpsraad